Wij ben ik?

Christine Muyderman.

K v K 17255130

BIG geregistreerd 09034528904

KNGF/ NVFB lidmaatschap

Eigenaar en oprichter van Bekkenfysiotherapie Geldrop.

*Geregistreerd algemeen fysiotherapeut

*Geregistreerd bekkenfysiotherapeut (alleen volwassenen )

*Vanaf 2014 gestart met opleidingen echografie zowel voor buik-rug-bekkenbodemklachten

*Sinds 2019 samenwerking met www.diastase.info.

In 1984 ben ik afgestudeerd aan de Opleiding voor Fysiotherapie te Nijmegen. Vanaf die tijd ben ik werkzaam als fysiotherapeut. De meeste tijd heb ik in particuliere praktijken gewerkt.

Tot juli 2008 heb ik als medewerker met veel plezier 14 jaar in “Groepspraktijk Kootstra” te Nuenen gewerkt.
Hier deed ik Algemene Fysiotherapie en Medische Fitness en heb ik de Bekkenfysiotherapie opgezet.

Vanaf 1994 ben ik gaan werken met vrouwen die tijdens en/of na de zwangerschap klachten hebben van bekken- en/of lage rug gebied. Ook het ontwikkelen en geven van een groepscursus / individuele zwangerschapscursus is daar onderdeel van geweest. Vanaf 1996 zijn bekkenbodemklachten tevens onderdeel van mijn werk geworden.
In 2000 heb ik het diploma “Modulaire Bekkenbodemdysfunkties” te Breda behaald.

Een Geregistreerd Bekkenfysiotherapeut is een garantie op kwaliteit in zorg bij rug-/ bekken-/ bekkenbodemklachten/ zwangerschap.

En Bekkenfysiotherapie Geldrop heeft het gebruik van echografie als extra specialiteit om onderzoek en behandeling te optimaliseren. Ook de buikwand- /diastase expertise is specifiek voor de praktijk.

Bekkenbodem en bekken-/ lage rugklachten komen vaal samen voor, evenals zwangerschap en bekkenpijn en bekkenbodemproblemen, evenals incontinentie en bekkenbodemproblemen, bekkenbodemproblemen en seksualiteit, prostaatklachten en bekkenbodemklachten, overgangsklachten en bekkenbodemproblemen, etc.